Over LegalWise

LegalWise is een juridisch online portaal voor ondernemers. Als ondernemer vind je een uitgebreid kant en klaar aanbod van de meest voorkomende overeenkomsten, juridische brieven en juridische checklists.

Ook voor juridisch advies op maat is LegalWise je ideale sparringpartner. Met het bijpassende abonnement heb je altijd een deskundige advocaat binnen handbereik. Via de mail, via de telefoon, of 1 op 1 in een persoonlijk gesprek op maat.

LegalWise is een initiatief van Beks Advocaten.

 

Over Beks Advocaten

Advocaten voor ondernemers, dat is hoe Beks Advocaten het best te typeren is. Met het belang van de klant als uitgangspunt, aan de slag voor het maken van een contract op maat of voor het leveren van juridische bijstand bij geschillen.

 

 

Uitleg

LegalWise is een juridisch online portaal met een uitgebreid aanbod aan standaard gebruiksklare overeenkomsten en contracten. Heeft u een contract of overeenkomst nodig? Kies snel en gemakkelijk het meest relevante document via de keuzehulp en download uw ‘standaard’ document. U kunt het gedownloade document zelf personaliseren en actualiseren.

Meer over weten?